Karaman Sicakliginda Arabasi Aksami

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi üyeleri hafta sonunda dernek binasinda düzenlenen Arabasi gecesinde bu yil hakim ve savcilik sinavini kazanarak Adalet Akademisinde egitimlerini sürdüren ve bir süre sonra atamalari yapilacak olan Karaman ve Konyali hakim ve savci adaylarini konuk etti.

Karaman Sicakliginda Arabasi Aksami

Bölge Idare ve Vergi Mahkemeleri Baskani Esat Toklu, Adalet Akademisi Baskan Yardimcisi Rifat Inanç, Dernek Baskani Veli Bozkir, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Armutlu, Didem Genç ve 55 kisilik hâkim ve savci adayinin katildigi gecede konuklara yöresel lezzetimiz olan Arabasi ikram edildi.
3 Kasim aksami Karamanlilar Dernegi salonunda gerçeklestirilen gecede Dernek Baskani Veli Bozkir’in, Karaman ve Dernek hakkinda çesitli bilgiler verdigi konusmasinin ardindan, Akademi Baskan Yardimcisi hemserimiz Rifat Inanç gösterilen sicak ev sahipligi ve lezzetiyle damaklarda iz birakan Arabasi için Dernegimize tesekkür ettiler.
Konuklar bir yandan Arabasi içerken bir yandan Karaman sicakliginda gerçeklestirdikleri sohbetle güzel bir kaynasma sagladilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284