Karaman Simit Sarayi Lezzetleri Ile Bulustu…

Yurtiçi ve yurtdisinda 5.500 çalisani ile her gün 450 bin misafiri agirlayan Simit Sarayi, Karaman’daki ilk magazasini 9 Eylül 2013, Pazartesi günü hizmete sundu.

Karaman Simit Sarayi Lezzetleri Ile Bulustu…

Sehrin en yogun caddelerinden biri olan Ismet Pasa Caddesi’nde yer alan Karaman Simit Sarayi, 300 m²’lik ferah ve sicak atmosferi ilk günden itibaren Karamanlilarin bulusma noktasi oldu. Atistirmalik, doyumluk ve keyiflik zengin ürün yelpazesi ile büyük begeni toplayan Karaman Simit Sarayi, haftanin her günü 07:00 ile 24:00 saatleri arasi hizmet veriyor.

Geleneksel Türk çayi, taze sikilmis portakal suyu ve Türk kahvesi gibi pek çok içecek alternatifinin bulundugu Simit Sarayi magazalari, haftanin her günü hizmet veriyor. Simit Sarayi’nin menüsünde; klasik simitten kasarli, sucuklu, sucuklu-kasarli, kasarli-zeytinli simit çesitlerine; açma, pogaça ve pideden börek çesitlerine, dürümden sandviçe, kurabiyeden pastalara kadar atistirmalik, doyumluk ve keyiflik zengin bir ürün gami yer aliyor.
Simit Sarayi’nin birbirinden farkli lezzetleriyle tanismak için size en yakin Simit Sarayi subesini www.simitsarayi.com.tr adresinden ögrenebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284