Karaman Ticaret Borsası Akreditasyon Sertifikasını Yeniledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Karaman Ticaret Borsası Akreditasyon Sertifikasını Yeniledi

Oda ve borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla TOBB tarafından yürütülen “Akreditasyon Sistemi”ne yönelik törende Karaman Ticaret Borsası 2016 yılında yapılan denetim sonucunda B sınıfına yükselmesi nedeniyle 5 yıldızlı hizmet belgesini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete tarafından takdim edildi.

Törene; Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ, meclis üyeleri ile akreditasyon sorumlusu personel katıldı.

Belgeyle ilgili açıklama yapan Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ “5 yıldızlı hizmet veren borsa konumumuzu, yapılan denetimler sonucunda taçlandırdık. Bu manada akreditasyon sürecinde emeği geçen başta borsa personeli olmak üzere, meclisimiz ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284