Karaman Ticaret Borsasi TOBB 71. Genel Kuruluna Katildi

TOBB’un 71’nci Genel Kurulu’nda M. Rifat Hisarciklioglu TOBB Baskanligina yeniden seçildi.

 Karaman Ticaret Borsasi TOBB 71. Genel Kuruluna Katildi

TOBB’un 71’inci Mali Genel Kurulu Basbakan Davutoglu, CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, MHP Genel Baskan Yardimcisi Vural ve TOBB delegelerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

TOBB Baskani M. RifatHisarciklioglu, is dünyasinin yeni bir büyüme hikâyesi yazmak istedigini bunun için de siyasilerden yeni yapisal reformlarin elbirligiyle ve hizla hayata geçirilmesini istediklerini vurguladi.
Mali Genel Kurula Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug, Meclis Baskani Ekrem Çavas, Birlik Delegeleri Nevzat Erkan, Hüseyin Yildizbas ve Cafer Binici de yer aldi.
Ayrica TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yilini dolduranlara Hizmet Seref Belgesi verildi.
TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nun ev sahipligindeki törene Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan da katildi. TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu burada yaptigi konusmada, Hizmet Seref Belgesi'ne layik görülen üyelere iliskin, "Kazanirken kazandirmanin, insanlara is ve as saglamanin degerini ögrettiler, dürüst tüccarin ne oldugunu gösterdiler" dedi.
Törende Ticaret Borsasi Meclis üyesi Hüseyin Yildizbas'ta 20. yilini doldurdugu Genel Kurul Delegeligi Hizmet Seref Belgesi'ni Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'dan aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284