Karaman Turizmde 30 Il Arasinda Üçüncü Oldu

Avrupa Komisyonu`nun düzenledigi Avrupali Seçkin Destinasyonlar (EDEN) Projesi`nin 2013 yili Türkiye ulusal destinasyonunda, yapilan 30 basvuru sonucunda Karaman 3. sirayi alarak finalistler arasinda yer aldi.

Karaman Turizmde 30 Il Arasinda Üçüncü Oldu

T.C. Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan düzenlenen ve bu seneki temasi "Erisilebilir Turizm" olarak belirlenen Avrupali Seçkin Destinasyonlar (European Destinations of Excellence) Projesinin 2013 yili Türkiye ulusal destinasyon belirleme yarismasina, Il Kültür ve Turizm Müdürlügü ve Mevlana Kalkinma Ajansi Karaman Yatirim Destek Ofisi tarafindan hazirlanan ve Karaman’da diger 8 ortak kurumun destegi ile basvuru yapildi.
Karaman Il Kültür Turizm Il Müdürü Cengiz Orta Mevlana Kalkinma Ajansi Karaman Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Turgut Yokus ve Mevlana Kalkinma Ajansi Karaman Yatirim Destek Ofisi Uzmani Mustafa Tanyer tarafindan hazirlanan proje ile Kültür Turizm Bakanligi tarafindan Ulusal ve uluslar arasi alanda proje kapsaminda ifade edilen çogunlugu Taskale’de bulunan turistik destinasyonlarin tanitimi yapilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284