Karaman Valiliğinden Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar

Karaman Valiliği tarafından şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verildi.

Karaman Valiliğinden Şehit Yakınları Ve Gazilere İftar

Polisevindeki yemek sonrası bir konuşma yapan AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, "Karaman’ı arzu edilen yere bu ülkenin bekasına katkı vermek adına birlikte taşıyacağız. Bununla ilgili çalışmaların tamamının yapıldığını bilmenizi istiyorum. Bu ülkenin dünyada hak ettiği yeri alabilmesi için ülkemizi mutlaka geliştirmemiz ve başkalarına muhtaç etmememiz gerekiyor. Bir anlamda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaksa güçlü müreffeh bir ülkeyi inşallah birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Vali Süleyman Tapsız da, “Aziz şehitlerimizin değerli yakınları sizler çocuklarınızı, eşlerinizi en sevdiklerinizi bu vatan ve millet için feda ettiniz. Ülkemizin her köşesinden insanlarımız bu vatanın bağımsızlığı, huzur ve güvenliği için birinci dünya savaşında, Çanakkale’de, Sarıkamış'ta, Yemen’de, milli mücadelemiz ile son 30 yıldır verdiğimiz terörle mücadele sırasında ve en sonda 15 Temmuz’da sayısız şehitler vermiştir. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır. Şehit ve gazilerimiz huzur ve barış içerisinde bir hayat sürebilmemiz için canlarını ortaya koymuş, kendilerini bu vatan için siper etmişlerdir. Onların bu kahramanlıkları ve fedakarlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur. Onların bize emaneti olan şehit yakınlarımızın acısını, üzüntüsünü ve sorunlarını paylaşmak, her zaman yanlarında olmak bizim için görevin ötesinde büyük bir onur ve vefa borcudur” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların sonunda Vali Süleyman Tapsız ile AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, iftar yemeğine katılan şehit yakınlarına bakara süresinin 154. ayetinde yazan “Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin, bilakis onlar diridirler” yazısının bulunduğu tabloyu hediye etti. Polisevinde verilen iftar yemeğine Karaman Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, daire müdürleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284