Karaman’a Nefes Alinacak Yeni Bir Mekân Daha Açildi

Ilimizde elit, ferah ve genis mekanlarin sayisi gün geçtikçe artmaya basladi.

Karaman’a Nefes Alinacak Yeni Bir Mekân Daha Açildi

1. Istasyon Caddesinde bulunan kafe ve restaurantlara geçtigimiz günlerde Cadde Bistro Kafe adiyla yeni bir isim daha eklendi.
Isletme sahipleri Mustafa ve Murat Güzelsari, yaklasik 150 metre kare kapali, 200 metrekare de açik alana sahip olan mekanin sadece kafe olarak degil, restoran olarak da sunmaya çalistiklarini belirterek, “Insanlarin sadece kahve içmek için degil, tatlisini da, yemegini de yemek için gelebilecegi bir yer. Arka bahçemizde aileler için hos sohbet edebilecekleri koltuk takimlarimiz var. Üst katimizda toplantilar ve özel görüsmeler için sakin ve sessiz alanimiz var” dedi.
Pizza ve fast food agirlikli menünün yani sira Italyan mutfagi makarnalari, salatalari ve biftek agirlikli menülerinin de bulundugunu söyleyen Murat Güzelsari, “Bayramdan sonra istege bagli olarak kuzu pirzola ve kavurmaya da girecegiz. Her yerde ayni yemekten sikildim diyenler için farkli bir mekan ve tat olarak kafemiz müsterilerimizin hizmetinde. Yeni açilmamiza karsin talepten son derece memnunuz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284