Karaman’da 11.11.11 Tarihine 11 Nikâh

Bugünün tarihinin hep 1’li rakamlardan olusmasi, dünya evine girecek yeni çiftleri de hareketlendirdi. Yüzyilda bir denk gelen bu özel gün, özellikle yeni evlenecek çiftlerin kiyilan nikahlariyla renklendi. Ilimiz Belediyesi Evlendirme Memurluguna 11 Kasim 2011 günü için 11 nikâh basvurusu yapildi.

Karaman’da 11.11.11 Tarihine 11 Nikâh
Karaman Belediyesi Evlendirme Memurlugu’na 11.11.11 gibi özel bir tarihte nikâh kiydirmak için basvuran 11 çiftten Özge-Levent Akçay çiftçi bu tarihi daha da kalici kilmak için nikâh saatlerini de 11.11 olarak belirlediler. Yüzyilda bir denk gelen bir tarihte evlenmek için Belediye Evlendirme Memurluguna basvurularini yapan Özge Sayin ve Levent Akçay çiftinin nikâhini Belediye Baskani Kamil Ugurlu kiydi.
Ugurlu nikâhini kiydigi yeni evli çifte evlilikle ilgili tavsiyelerde de bulunarak, “Kidemli ve mutlu bir evlilik sürdüren biri olarak sizlere ilk tavsiyem birbirinize karsi hosgörünüzü sevgi ve saygi çerçevesinde korumaniz ve birbirinizin ufak tefek kusurlarini kapatarak kurdugunuz bu yuvayi uzun ömürlü kilabilirsiniz. Mutlulugunuzun daim olmasini diliyorum” dedi.
Bu özel günde birbirlerine evet diyen Akçay çifti nikâh defterine imzalarini attiktan sonra Baskan Ugurlu, nikâh defterini çiftten üç çocuk sözü aldiktan sonra yuvayi disi kus yapar diyerek geline teslim etti. Ugurlu yeni evli çifte dügün hediyesi olarak da fincan takimi armagan etti.
Genç çift; bu tarih ve saatte nikâh kiyma karari aldiklarini belirterek, böylesi özel bir tarihte evlendikleri için de mutlu olduklarini söyledi.
11 Kasim 2011 tarihinde evlilik karari alan bir baska çift ise bugünü seçmelerindeki amacin kendilerinin zaten hiçbir zaman unutmayacaklari bu özel günü, yüzyilda bir gelen 11.11.11 tarihiyle de daha da ölümsüzlestirdiklerini ve böyle bir günde evlendikleri için mutlu olduklarini söylediler.
Ilimizde geçen yil 10.10.2010 tarihinde ise yine tarihe özel olarak 10 çiftin nikah kiydirdiklari ögrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284