Karaman`da 13 Kisi Ak Parti`den Aday Adayligi Için Basvurdu

Karaman’da Adalet ve Kalkinma Partisi’nden milletvekili olabilmek için 13 kisi aday adayligi müracaatinda bulundu.

 Karaman`da 13 Kisi Ak Parti`den Aday Adayligi Için Basvurdu

AK Parti Il Binasinda milletvekili aday adayligi müracaatinda bulunan 13 kisi partililere tanitildi. Tanitim toplantisina, AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ile milletvekili aday adaylari ve çok sayida partili katildi.

Burada bir konusma yapan AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, “Su anda partimize 7 Haziran’da yapilacak olan genel seçimlerde milletvekili olabilmek için 13 degerli arkadasimiz resmi müracaatta bulundu. 20 Subat tarihi itibariyla adaylik müracaatini tamamlamis bulunuyoruz. Bizim aday adayligi basvuru süremiz 13 Subat’ta baslayip 20 Subat’ta yani bugün sona erdi. Aday adaylarimiz için temayül yoklamasi 1 Mart’ta olacak. 6 Mart, 23 Mart tarihleri arasinda ise mülakatlar yapilacak. 23 Mart 7 Nisan arasinda ise liste hazirliklari olacak. Adaylarimizin isim listesi 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kuruluna verilecek. Kesin adayimiz ise 24 Nisan’da açiklanacak. Bu seçin bizim için çok önemlidir. Çünkü anayasanin degismesi için önemli, yeni Türkiye için önemli, baskanlik için önemli, biz var gücümüzle çalisacagiz. Kapi kapi gezecegiz. Milletvekili adaylarimizi bu seçimde zor bir süreç bekliyor’’ dedi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’da, tüm milletvekili aday adaylarina basarilar diledi.
Il Baskani Ünlü’nün konusmasinin ardindan milletvekili aday adaylari kendilerini partililere tek tek tanitti. Tanitim toplantisi aday adaylarinin toplu fotograf çekilmesiyle sona erdi.
Daha sonra milletvekili aday adaylari partililer birlikte sinemaya giderek “Kod Adi Koz” filmini izledi.
AK Parti’den milletvekili aday adayi olmak için basvuruda bulunan isimler söyle;
Lütfi Elvan
Kerim Dereli
Mustafa Bayir
Recep Seker
Tahsin Koyuncu
Mustafa Akgün
Muhammed Samil Arslan
Ali Konukseven
Gürbüz Çoban
Ali Kantürk
Fatih Türedi
Ahmet Dorla
Emir Musa Beydili

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284