Karaman’da 14 Mart Tip Bayrami Kutlandi

Karaman`da 14 Mart Tip Bayrami düzenlenen etkinliklerle kutlandi.

 Karaman’da 14 Mart Tip Bayrami Kutlandi

Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçeklesen kutlama programina Karaman Valisi Murat Koca’da katildi. Burada bir konusma yapan Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ayhan Erenoglu, hekimlik mesleginin zor, uzun ve yogun bir egitim süreci gerektirdigini belirtti.

Hekimlerin ve tüm saglik çalisanlarinin 14 Mart Tip Bayrami'ni kutlayan Erenoglu, "Bu meslegin bir ferdi olarak ülkemizde ve dünyada hekim olmanin ne denli zor oldugunu biliyoruz. Hele de uzman hekim olmak için zor, yogun ve 6 yillik bir egitim sürecinin ardindan neredeyse bir o kadar da uzmanlik egitimi alinmasi gerekir. Sadece egitim sirasinda degil, sonrasinda da, hekimlik mesleginin icra edilmesinde büyük fedakarliklar gerektirir. Mesaisi 7 gün, 24 saat süren hekimlerin tatili, eglencesi, hatta ailelerine ayirdiklari zaman bile tamamen kendisinden sifa bekleyen insanlarin ihtiyaçlarina göre belirlenir. Degerli saglik çalisanlarimizin Tip Bayramlarini kutluyor, mesleklerine verdikleri emeklerden dolayi tesekkür ediyorum" dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan Vali Murat Koca ve protokol üyeleri basarili personele tesekkür plaketi verdi. Program kesilen pasta ve çekinilen hatira fotografi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284