Karaman’da 19 Kişi İhraç Edildi

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayımlanan 686 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 4 bin 464 kişi kamu görevinden çıkarıldı, 17 kişi ise göreve iade edildi. KHK ile 333 akademisyen de ihraç edildi.

Karaman’da 19 Kişi İhraç Edildi

Yayınlanan son genelge ile ilimizden de daha önce FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında açığa alınan ve tutuklanan 4’ü Jandarma, 6’sı Emniyet ve 8’i de Milli Eğitim personeli olmak üzere 19 kişi kamudan ihraç edildi.
Buna göre Karaman İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Muhaberat Kıdemli Başçavuş Kenan Türkan, Jandarma Astsubay Çavuş Yekta Akgün, Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Cengiz Akcin, Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Zorel, Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Öğretmenler Eray Poyraz, Funda Özdoğru, Hasan Ünlü, Levent Kara, Rahime Bulut, memur Mehmet Fetah Temizel, hizmetliler Ahmet Değirmenci ile Ahmet Göksu meslekten ihraç edilen isimler arasında yer aldı.
Bu arada Karaman Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve daha önce açığa alınarak tutuklanan 1 Başkomiser, 3 Komiser Yardımcısı ile 2 Polis memuru da ihraç edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284