Karamanda Asfaltsiz Yol Kalmayacak

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, tüm sehir genelinde üst yapi çalismalarina hiz verdiklerini belirterek, ` Alt yapisi tamamlanan yollarda sicak asfalt, alt yapisi henüz tamamlanmamis yollarda ise soguk asfalt yapacagiz. Sonuç olarak kentimizde asfaltlanmamis hiç bir yol kalmayacak` dedi.

Karamanda Asfaltsiz Yol Kalmayacak

Baskan Çaliskan; " Bütün mahallelerimizde, bir çok konuda hizmet vermeye devam ediyoruz. Kimi mahallelerimizde kaldirim yenileme çalismalari, kimisinde alt yapi çalismalari, kimisinde yol çalismalari. Yani sunu söylemek gerekir ki Karaman Belediyesi olarak sehrin geneline hizmet etmeye devam ediyoruz. " dedi.
Alt Yapisi Tamamlanan Yollara Sicak Asfalt Uygulanacak
Karamanda bazi mahallelerde alt yapi çalismalarinin devam ettigini söyleyen Baskan Çaliskan; "Alt yapisi tamamlanmis yollarda sicak asfalt uygulayacagiz. Bunun için havalarin biraz daha isinmasi gerekli. Buralarda uygulayacagimiz asfalt kalitesi yüksek uzun ömürlü. Alt yapisi henüz baslamamis, yada tamamlanmamis mahallelerimizde ise soguk asfalt uygulamasi yapacagiz. Bu mahallelerimizin alt yapisinin tamamlanmasinin hemen akabinde buralara da uzun ömürlü sicak asfalt uygulayacagiz. "dedi
Belediye Kendi Asfaltini Kendi Üretiyor
Karaman Belediyesi tüm bu çalismalarda kullanilacak olan asfalt malzemelerini kendisi üretiyor. Urgan Mahallesi'nde kurulan asfalt üretim tesisi, saatte 160 ton asfalt üretim kapasitesine sahip. Belediye bu üretimle asfaltlama konusunda maliyeti büyük oranda düsürmüs durumda.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284