Karaman’da Gençlik Şühedanın İzinde Yürüyecek

Karaman’da, Sarıkamış Harekatı’nın 103’üncü yıldönümünde, “Gençlik Şühedanın İzinde” sloganıyla anma yürüyüşü düzenlenecek.

Karaman’da Gençlik Şühedanın İzinde Yürüyecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Sarıkamış Şehitleri’ni Anma etkinlikleri kapsamında Karaman’da “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” sloganı ile Anma Yürüyüşü düzenlenecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi koordinesinde düzenlenecek program 07 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu önünden başlayıp, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sona erecek.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 103’üncü yıldönümünde Karaman’da “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” sloganı ile şanlı ecdadın anılacağını belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yılda gençlerimizle birlikte tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet bilinciyle fedakar ecdadımızı ve şehitlerimizi anacağız. Şanlı yürüyüşe tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

Karaman’da düzenlenecek Anma Programında ayrıca, Gençlik Merkezi tarafından bere ve kaşkol dağıtımı yapılarak, yürüyüş sonunda yağlı buğday çorbası ikram edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284