Karaman`da Isçi Konutlarinin Temeli Atiliyor

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, önümüzdeki günlerde TOKI Isçi Konutlarinin temelinin atilacagi müjdesini verdi.

 Karaman`da Isçi Konutlarinin Temeli Atiliyor

 

 
Karaman Belediyesi'nin projesi olan ve özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nde çalisan isçileri yakindan ilgilendiren, 8 Nisan 2015 tarihinde ihalesi gerçeklestirilen "Isçi Konutlari Projesi"nde ihaleyi alan firma ile TOKI arasinda sözlesme imzalandi.
Önümüzdeki günlerde isçi konutlarinin temelinin atilacagini ifade eden Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, "Özellikle isçi kardeslerimizin merakla bekledigi isçi konutlari ilk etap çalismalarina basliyoruz. Ihaleyi kazanan yüklenici firma ile TOKI arasinda sözlesme bugün itbariyle imzalandi. Önümüzdeki günlerde yer tesliminin yapilmasinin hemen ardindan, Allah'in izni ile projenin temelini atiyoruz. Karamanimiza hayirli olsun" dedi.
Çaliskan, "Konut projesinde ikinci etap çalismalarina baslandi. Ilk etapta 428 konut yapilacak. Ayrica 32 derslikli ilkögretim okulu 300 kisi kapasiteli camii, spor sahalari, fitness alanlari, yesil alan ve parklar, çocuk oyun alanlari bulunacak. Bu bölgede 5000 konutluk bir alan ayirdik. Bir kaç etapla 5 bin konut yapmayi hedefliyoruz. Bu konutlari sadece OSB çalisanlari ile sinirli tutmayacagiz. Karaman'da en az 1 yildir sigortali olarak çalisan vatandaslarimiz bu imkandan faydalanabilecekler" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284