Karaman`da Okullar Arasi Bilgi Yarismasi

Karaman Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü`nce “Karayolu Trafik Haftasi” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen okullar arasi bilgi yarismasinin galibi 85. Yil Milli Egemenlik Ilkögretim Okulu oldu.

 Karaman`da Okullar Arasi Bilgi Yarismasi

Piri Reis Kültür Sitesi'nde gerçeklesen yarismada finale kalan 4 okul yaristi. Yarismayi Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürü Murat Bademoglu ile ögretmen ve ögrenciler izledi.

Yarisma öncesi bir konusma yapan Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, yarismanin düzenlenmesinde kendilerine destek olan Milli Egitim Müdürlügü'ne tesekkür etti. Elemelerde oldugu gibi final yarismasinin da çekismeli geçecegini tahmin ettigini söyleyen Sahne, ögrencilere basarilar diledi.
Kiran kirana geçen yarismanin sonunda sorulan 20 sorudan 19'una dogru cevap veren 85. Yil Milli Egemenlik Ilkögretim Okulu birinci oldu. Yarismada 17 soruya dogru cevap veren üç okul için yedek sorulara geçildi. Yedek sorularin tamamini dogru cevaplayan Piri Reis Ilkögretim Okulu ikici olurken, 19 Mayis Ilkögretim Okulu da üçüncü oldu. Yarismada ilk üçe giren okullara protokol üyeleri tarafindan çesitli hediyeler verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284