Karaman’da Rengarenk Kaynaşma

Karaman Kafes ve Doğa Kuşları Yetiştiricileri Derneği açıldı.

Karaman’da Rengarenk Kaynaşma

Karaman’da hobi olarak kanarya, hint bülbülü, muhabbet kuşu ve papağan gibi kafes kuşları yetiştiriciliği yapan kişiler bir araya gelerek Kafes ve Doğa Kuşları Yetiştiricileri Derneğini açtı.

Hayvansever vatandaşlar aynı hobiyi paylaştıkları için hem kaynaşmak adına hem de kuşlar hakkında daha verimli yetiştiricilik yapmak adına aynı çatı altında toplandı. Dernek üyelerinin üyelik belgesi de bu hafta sonu teslim edildi.

Karaman Kafes ve Doğa Kuşları Yetiştiricileri Derneği’nde her hafta Cumartesi günleri akşam saatlerinde toplanarak kuşlar hakkında bilgi sahibi olan bir üye başkanlığında bilgiler aktarılıyor.

Dernek hakkında açıklama yapan Karaman Kafes ve Doğa Kuşları Yetiştiricileri Derneği Başkanı Hüseyin Özer, “Hobi amacıyla kurulan derneğimizde kafes kuşları için herkes buraya gelir. Burada asıl neden kuşların özellikleri anlatılıp, sağlıklı kuşların temin edilmesidir. Özel zevkler arasında bulunan kafes kuşçuluğu, vatandaşların günün yorgunluğu ve stresini atmasına da yardımcı oluyor.” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
MUHABBET
MUHABBET - 6 yıl Önce

derneğin adresi yeri nerdedir.

SIRADAKİ HABER

banner284