Karaman’da Satranç Dolu Günler Basliyor

2014-2015 yili Satranç Federasyonu il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde 13-14 Mart ve 17-21 Mart 2015 tarihleri arasinda Karaman’da iki farkli satranç turnuvasi gerçeklesecek.

 Karaman’da Satranç Dolu Günler Basliyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 13-14 Mart ve 17-21 Mart 2015 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek satranç turnuvalari ile Karaman satranca doyacak.

Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Çanakkale Zaferinin 100.yili sebebi ile düzenlenecek olan satranç turnuvasi 13-14 Mart 2015 tarihleri arasinda Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Egitim Merkezi’nde dört ayri kategoride düzenlenecektir. 100.Yil Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvasi yüksekögretime geçis (2015 YGS) sinavi nedeni ile cumartesi günü tamamlanacaktir. Cumartesi günü saat 10.00’da baslayacak turnuvada sporcularin bu durumu göz önünde bulundurmalari gerekmektedir. Bir diger turnuva olan kurumlararasi satranç turnuvasi ise, Karaman’da ki resmi kurum ve kuruluslarin, sivil toplum örgütlerinin ve diger kurumlarin takim halinde yarisacaklari turnuva olup, 17-21 Mart 2015 tarihleri arasinda Karaman Kafe Gümüs Fil'de (Vakifbank yani) aksamlari yapilacaktir. Kurumlararasi Satranç Turnuvasi ile ilgili önemli bilgiler;
* Kurum takimlari en az 3,en fazla 6 sporcudan olusur. Yarismacilarda cinsiyet ve yas sinirlamasi yoktur. Masada 3 sporcu yarisacaktir.
* Turnuvaya katilacak takimlar listelerini (sporcu adi, soyadi, TC, dogum tarihlerini ay-gün) ekli listeye uygun sekilde listeleyip 16 Mart saat: 17.00’ e kadar [email protected] ve m [email protected] adreslerine mail atmalari gerekir. Listelerde takim isimleri belirtilecektir.
* Listelerde sporcular önce ELO sonra UKD ve UKD siz olmak üzere yazilmalidir. Ana Liste bildirimindeki sporcularin sirasi turnuva bitimine kadar degistirilemez. Siralama; takim kuvvet derecesine göre yapilacaktir.
* Kurumlar arasi takim turnuvasina katilacak sporcularin 2014 2015 vizeli TSF lisansina sahip olmasi gereklidir. Sporcular hamle yazilimini (notasyon) bilmek zorundadir” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284