Karaman’da Spor Dolu Bir Hafta Sonu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilecek olan hafta sonu spor müsabakalari ile sporseverler, spor dolu bir hafta sonu geçirecek.

 Karaman’da Spor Dolu Bir Hafta Sonu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Cumartesi ve Pazar günleri gerçeklestirilecek olan spor müsabakalari ile Karamanli sporseverler spor dolu bir hafta sonu geçirmenin keyfini yasayacaklar. Bu etkinler kapsaminda 09 Mayis 2015 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Yunus Emre Spor Salonunda Minikler, Ümitler ve Yildizlar kategorisinde Iller Arasi Karate Sampiyonasi, yine 09-10 Mayis 2015 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonunda Gençler ve Büyükler Masa Tenisi Müsabakalari yapilacaktir.

Karaman’da saglam bir spor alt yapisi olusturmak istediklerini belirten Spor Il Müdür Hayati Kisacik;” Karaman'da, 05-07 Mayis 2015 tarihleri arasinda Genç Kizlar Kulüp Grup müsabakalari, 14-17 Mayis 2015 tarihleri arasinda Isitme Engelliler Türkiye Erkekler ve Bayanlar Voleybol Sampiyonasi, 14-17 Mayis 2015 tarihleri arasinda Okullararasi Küçükler Futbol müsabakalari, 29 Mayis-02 Haziran 2015 tarihleri arasinda Badminton Türkiye Birinciligi ve 31 Mayis 2015 tarihinde ise Küçük Yildizlar Oryantiring Türkiye Finali Karamanli sporseverlerle bulusacak. Tüm halkimizi ilimizde gerçeklesecek olan spor organizasyonlarina davet ediyoruz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284