Karaman’da Voleybol Alt Yapisi Emin Ellerde

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde açilan yaz spor okullarinda ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi voleybol bransinda sporcu sayisi her geçen gün artmaya devam ediyor. Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonu’nda çalismalarina devam eden sporcular haftanin farkli günlerinde voleybol antrenörü Sadik Tekin ve Hilal Ete nezaretinde çalismalarina devam ediyor.

Karaman’da Voleybol Alt Yapisi Emin Ellerde
Voleybol antrenörü Hilal Ete’nin de çalismalarina baslamasi ile daha da güçlenen voleybol alt yapisinda gelecegin milli takim voleybolculari hafta için her gün 15.00-20.00 saatleri arasinda çalismalarina araliksiz devam ediyor.
Kurslarin yeni açilmasina ragmen çok büyük bir ilginin oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Yeni voleybol antrenörümüzün de göreve baslamasiyla Karaman’da voleybol alt yapisi daha da güçlü hale gelecek. Kursumuz daha yeni olmasina ragmen gençler kategorisinde 34, yildizlar kategorisinde 50, küçükler kategorisinde ise 25 sporcu egitimlerine devam ediyor.
Amacimiz kisa zaman diliminde büyük adimlar atarak, bünyemizde egitim gören sporcularimizi gelecekten elit birer sporcu haline getirmek. Sporcularimizin hem fiziki, hem de zihnen saglikli bireyler olarak yetismelerine katkida bulunmaktir” diye konustu.
“ Ailelere Büyük Görev Düsüyor”
Basarili ve elit bir sporcunun yetismesinin kolay olmadigini ve bu yolda ailelere çok büyük görevler düstügünü belirten Spor Il Müdürü Kisacik, voleybol sporuna ilgi duyan ailelere de seslenerek, çocuklarini bu spora tesvik etmelerini yaz sezonu boyunca ücretsiz kayit yaptirabileceklerini, kayit yaptirmak isteyen ailelerin Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne kayit yapilabilecegini söyledi.
Ögrencilerin arasinda çok yetenekli voleybolcu adaylarinin oldugunu belirten Kisacik, genç yaslarda alinacak egitim ve terbiye ile basarili olunacagini, kendisinin de bu konuda ailelere yardimci oldugunu belirterek, daha fazla ögrencinin müracaat ederek ve egitim alarak Karaman’da voleybol bransinda iyi bir alt yapi kurmayi hedeflediklerini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284