Karaman’da Voleybol Hakem Egitimleri Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Voleybol Il Temsilciligi tarafindan her ay düzenli olarak devam eden hakem egitim seminerleri, Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirildi.

 Karaman’da Voleybol Hakem Egitimleri Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen egitim kapsaminda Karaman’da görev yapan 8 il hakemi ve 22 faal voleybol hakemi egitim görüyor. Gerçeklestirilen teorik ve uygulamali egitimler sonunda voleybol hakemleri sinava tabi tutuluyor.

Karaman hakem camiasina yeni ve genç hakemleri kazandirmak istediklerini kaydeden Voleybol Il Temsilcisi Ali Sak,” Karaman’a yeni hakemler kazandirmak ve ilimizde aktif olarak görev yapan hakemlerimizi her ay düzenli olarak verilen egitimlerle daha tecrübeli hale getirmek ve müsabakalarda daha saglikli maç yönetmeleri adina egitimlerimiz devam etmektedir. Her ay düzenli olarak yapilan egitim seminerlerimizin ardindan insallah daha dinamik ve basarili hakemler kazandiracagiz” seklinde konustu.
Egitimler Her Ay Düzenli Olarak Devam Edecek
Karaman’da gerçeklestirilen müsabakalarda aktif olarak görev yapan voleybol hakemlerinin her ay düzenli olarak voleybol il temsilciligi tarafindan egitim verilecegini dile getiren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, " Hakemlerimiz Il Müdürlügü toplanti salonunda her ay düzenli olarak egitimlerine devam ediyor. Hakemlerimiz aldiklari bu egitimler sayesinde maçlarda daha dikkatli ve daha basarili olacaklardir. Bizler Karaman’a uzun yillar hizmet edecek hakemler yetistirmeyi hedefliyoruz. Hakemlerimiz arasinda iki hakemimiz Ulusal hakemlige teklif edilmis ve basarili olmustur. Voleybol il temsilciligimizin verdigi egitimler ile çalismalarimiz devam edecek. Böylece hem hakem sayimiz artacak hem de hakemler arasinda tatli bir rekabet olacak" açiklamasini yapti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284