Karaman’da Yeni Bir Brans ‘’Halter”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyet veren spor branslari arasina yeni katilan Halter bransinda çalismalar basladi.

 Karaman’da Yeni Bir Brans ‘’Halter”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyet veren spor branslari arasina yeni katilan Halter bransinda çalismalar Kazim Karabekir Spor Salonunda basladi. Halter antrenörü Tugba Gül esliginde hafta içi her gün farkli yas kategorilerinde çalismalar devam ediyor.

Ilk antrenmanda oldukça heyecanlandiklarini dile getiren minik halterciler, antrenör Tugba Gül nezaretinde haftanin 3 günü ikiser saat hirsli bir sekilde çalisiyorlar. Halter sporunun inceliklerini antrenörleri Tugba Gül’den ögrenen sporcular, gelecekte Karaman’in sampiyon sporculari arasinda yer almak istiyorlar.
Karaman’da yeni bir brans olmasina ragmen kayitlarin ve ilginin çok iyi oldugunu dile getiren antrenör Gül,” Ilkögretim besinci siniftan lise son sinifa kadar tüm yas gruplarina egitim verecegiz. Halter bransinda egitim verecegimiz kategoriler ise, minik, yildiz, genç, büyük ve masterler dan olusmaktadir. Çalismalarimiz Kazim Karabekir Spor Salonunda hafta içi her gün saat 15.30 ile 17.30 arasinda gerçeklesecek olup, çalisma saatlerine ek olarak sali ve cuma günleri 13.30 ile 15.30 saatleri arasini da ekledik” seklinde konustu.
Konu ile ilgili açiklamada bulunan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise, “ Spor Sube Müdürümüz Aslan Yildiz ile minik haltercilerimizi ilk antrenmanlarinda ziyaret ederek, sporcularimizin oldukça heyecanli ve istekli olduklarini gördük. Halter antrenörümüzün vermis oldugu teknik bilgiler ile minik sporcularimiz bu bransin tüm inceliklerini ögrenecek ve ileride Karaman’in sampiyon sporculari arasinda yer alacaklar. Bu bizi oldukça mutlu ediyor ve yeni brans çalismalarimizi genç sporcularimizin enerjileri ile sürdürmek istiyoruz" dedi.
Daha sonra konusmasina devam eden Kisacik, “Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak yeni spor branslarini Karaman’a kazandirmamizin en büyük amaci, gençlerimizi hayata daha saglam tutunabilmeleri ve Karaman’da sporu en tabana yayarak yetenekli gençleri sporun içine aktarmaktir. Buldugumuz bu yetenekli gençleri bir sonraki asamada ise planli ve düzenli çalismalar neticesinde Türkiye, Avrupa ve Dünya sampiyonluklari elde etmelerini saglamaktir. Ayrica antrenmanlara katilan sporcularimizdan hiçbir ücret talep etmiyoruz. Tüm gençlerimizi Spor Il Müdürlügümüz bünyesinde faaliyet gösteren spor branslarimiza katilmaya davet ediyorum" seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284