Karaman’in Futsal Sampiyonlari Belli Oldu

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen okullararasi yildiz(kiz-erkek) Futsal Il Birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Karaman’in Futsal Sampiyonlari Belli Oldu

2014 - 2015 Egitim ve ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okullararasi gençler(kiz-erkek) Futsal müsabakalari 8 okuldan 56 sporcunun katilimi ile Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi. Zübeyde Hanim Ortaokulu ile Makbule Orman Ortaokulu arasinda oynanan kizlar kategorisi final müsabakasinda kazanan taraf 3-0’lik net bir skorla Zübeyde Hanim Ortaokulu oldu.

Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen yildizlar futsal il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular il birinciligi için kiyasiya mücadele ederken takimlar arasinda yasanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle kizlar kategorisinde oynanan maçlara sporseverlerin yogun ilgisi vardi.
Dört gün süren kiyasiya mücadelenin ardindan sampiyonluk ipini kizlar kategorisinde Zübeyde Hanim Ortaokulu gögüslerken, erkekler kategorisinde bu isim Istiklal Ortaokulu oldu. Her iki kategoride de dereceye giren okullar il disinda gerçeklesecek olan futsal grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti.
Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Vedat Akyar ve Il Hakem Kurulu adina Ismail Tosun tarafindan verildi.
Sampiyona sonunda olusan tablo ise;
Erkekler Kategorisi
1. Istiklal Ortaokulu
2. Ayranci YIBO
3. Vali Hakki Teke Ortaokulu
Kizlar Kategorisi
1. Zübeyde Hanim Ortaokulu
2. Makbule Orman Ortaokulu
3. Istiklal Ortaokulu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284