Karaman’ın İlk Yerel Televizyonu KGRT 25 Yaşında

1990’lı yıllarda özel radyo ve televizyonculuğun önünün açılmasının ardından ilimizde de yerel radyo ve televizyonlar açılmaya başlamıştı.

Karaman’ın İlk Yerel Televizyonu KGRT 25 Yaşında

1977’den buyana yazılı basın sektöründe faaliyet gösteren Karaman’ın Sesi Gazetesi bünyesine 13 Temmuz 1993 tarihinde radyo ve televizyon yayıncılığını da katarak medya sektörüne yeni bir ses ve soluk getirmişti.

Karaman’ın ilk yerel televizyon kanalı olma özelliğini taşıyan KGRT günümüzde ekonomik sıkıntılara karşın karasal platformda ve internette yayınlarını 25 yıldır aralıksız sürdürüyor.

KGRT ile birlikte açılan radyo ve televizyonlar birer birer kapanırken KGRT hem radyosuyla hemde televizyonuyla ayakta kalmaya çalışıyor.

Zengin arşiviyle Karaman’ın ekonomik, kültürel ve tarihi zenginliklerini gelecek kuşaklara aktaran KGRT, özellikle yurt dışında ve şehir dışında yaşayan Karamanlıların haber almada tercihi oluyor.

25 yıldır yayınlarına ara vermeden devam eden KGRT’ye kuruluşundan bugüne kadar emek veren tüm çalışanlarımıza ve bizleri destekleyen izleyenlerimize, dinleyicilerimize teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
M. Gürsel ÜNLÜ
M. Gürsel ÜNLÜ - 4 yıl Önce

Merhabalar,
KGRT Yöneticileri Kanalınızın TÜRKsat Uydusundan Yayın Yapmasını İstiyoruz ve Dört Gözle Bekliyoruz,
Acaba TÜRKsat Uydusunda Yayın Yapmayı Düşünmüyormusunuz?, ve Ne Zaman Geçeceksiniz?,
BirAn Önce Geçmeniz Dilek ve Temennisiyle Başarılar Dilerim

SIRADAKİ HABER

banner284