Karaman`in Yükselen Yildizi: Nadide Grup

Bölgenin en büyük mobilya magazasina sahip olan Nadide Grup, gün geçmiyor ki yeni bir basariya imza atip, hem Karaman`a hem de ülke ekonomisine destek vermesin. Geçen yillarda ögrenci yurdu, insaat ve tarim alanlarinda da dev yatirimlar yapan NADIDE GRUP, sosyo-ekonomik yapiya da destek vermeyi ihmal etmiyor.

Karaman`in Yükselen Yildizi: Nadide Grup

Kisa adi UNIKOP olan Kop Bölgesi Üniversiteler Birligi'nin düzenledigi Bölgesel Kalkinma Sempozyumu'na da hem katilarak hem de katki saglayarak yürüyüsüne devam eden NADIDE GRUP büyük bir projeye de daha imza atti. NADIDE GRUP Yönetim Kurulu Baskani Nadi Bas, 14-16 Kasim 2013'te Konya-Dedeman Otel'de gerçeklestirilen ve Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakani Mehmet Mehdi Eker ile Kalkinma Bakani Dr. Cevdet Yilmaz'in da panelist olarak katildigi sempozyuma; bakan yardimcilari, müstesarlar, Konya, Karaman, Nigde ve Aksaray Valileri, milletvekilleri, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Akyürek, UNIKOP Kurucu Baskani Prof. Dr. Hakki Gökbel, KOP Bölgesi Üniversiteler Birligi Rektörleri, KOP Bölge Kalkinma Idaresi Baskani Prof. Dr. Mehmet Babaoglu, rektör yardimcilari, il ve ilçe belediye baskanlari, oda baskanlari, ögretim üyeleri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.
Sempozyumda Bakan Mehdi Eker tarafindan plaketle ödüllendirilen Nadi Bas, Kalkinma Bakani Dr. Cevdet Yilmaz'dan da tesekkür belgesi aldi.
Nadi Bas aldigi plaketle Karaman'da bir ilke imza atarak, bir resmi programda plaket alan ilk Karaman'li olmayi basardi. Sempozyuma katilan Karaman heyeti ise basta Karaman Valisi Murat Koca olmak üzere Nadi Bas'i tebrik ettiler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 7 yıl Önce

Tebrikler karamanimiza hizmetlerinden dolayi

SIRADAKİ HABER

banner284