Karamanli Atletler Durdurulamiyor

Türkiye Atletizm Federasyonu ve Turkcell isbirligi ile ilk kez uygulanan Küçükler Atletizm Festivalinde Karamani temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takimi Mugla’dan madalyalarla döndü.

 Karamanli Atletler Durdurulamiyor

Mugla ilinde gerçeklestirilen TAF Turkcell Küçükler festivali Ege Bölgesi grup yarismalari, 18 Nisan 2015 Cumartesi günü Edirne, Zonguldak, Denizli, Kayseri, Trabzon, Mersin, Sanliurfa ve Eskisehir illerinden gelen sporcularin katilimlari ile gerçeklesti.

Mugla’da sabah saatlerinde baslayan yarismalar, Mugla Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü atletizm parkurunda gerçeklesti. 161 sporcunun yaristigi festivalde 80m, 1000m, yüksek atlama, uzun atlama, firlatma topu ve 5x80m bayrak yarismalari yapildi.
Karamani temsilen Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takiminin da yer aldigi yarismalara Milli takim atletizm antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt Inanir nezaretinde erkeklerde 6, kizlarda 6 olmak üzere toplam 12 sporcu ile yarismalarda yerini alan Karaman ekibi genel kategori puanlamada 60 puanla ilk sirada yer alirken yarismalari erkekler kategorisinde birinci, kizlar kategorisinde ise dördüncü olarak tamamladi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284