Karamanli Bilardocular Rakip Tanimadi

Türkiye Pool Bilardo Sampiyonasi 1. Etabi, 26-29 Mart tarihleri arasinda Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlendi.

 Karamanli Bilardocular Rakip Tanimadi

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafindan Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Sampiyonasi 1. Etabi’nda ilkler yasandi. Sampiyonanin 1. Etabi, bu zamana kadar pool bilardo alaninda en çok katilimin saglandigi ve en büyük ödülün verildigi organizasyon oldu.

Türkiye Pool Bilardo Sampiyonasi 1. Etabi, 26-29 Mart tarihleri arasinda Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlendi.128 erkek, 16 kadin ve 22 genç bilardocunun mücadele ettigi, antrenör ve idareci sayisiyla birlikte toplam 200 kisilik önemli boyutta bir organizasyona dönüsen turnuva ilklere sahne oldu.
Sampiyonaya Karaman’i temsilen Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bilardo antrenörü Osman Yilmaz nezaretinde toplam 3 bayan sporcu katildi. Yildiz kizlar kategorisinde Karaman’i temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Nursel Okutan Türkiye birincisi olurken, Dilara Göl Türkiye ikincisi, Sümeyye Çankaya ise Türkiye üçüncüsü olan sporcular oldu.
Bilardo da alinan basarinin kendilerini mutlu ettigini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Amacimiz Karaman’da spor kültürünü en tabana yaymak ve milli takimlara daha çok sporcu göndermektir. Bilardo bransinda da basaridan basariya kosan bir ekibimiz var. Bu basarili ekibimiz ile ilerleyen yillar içerisinde Karaman’i ve ülkemizi uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil etmek amacindayiz. Alinan bu basarili sonuçtan dolayi duydugumuz mutlulugu bir kez daha belirterek, böylesine anlamli bir basarinin gerçeklesmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum’’ seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284