Karamanli Bisikletçiler Puan Pesinde

08-10 Mayis 2015 tarihleri arasinda Kütahya’da yapilacak olan bisiklet yarislarinda Karaman’i Gençlik ve Spor Kulübü ile Performans Spor Kulübü bisiklet takimi temsil edecek. Türkiye sampiyonasi öncesi son yaris olmasi sebebi ile büyük önem tasiyan yarislarda Karaman ekibi, Karaman Gençlik ve Spor Kulübünden 15 sporcu, Performans spor Kulübünden ise 5 sporcu olmak üzere toplam 20 sporcu ile mücadele verecek.

 Karamanli Bisikletçiler Puan Pesinde

Kütahya’da yapilacak olan yarismalarda Karaman ekibi genç bayan, yildiz bayan, büyük bayan, master erkek A ve master erkek B kategorilerinde tüm kategorilerde hem takim hem de ferdi olarak kürsü mücadelesi verecek. Yaris Karaman’da yapilacak olan Türkiye Sampiyonasi öncesi son yaris olmasi nedeni ile büyük önem tasimaktadir.

Yarislarda eksiklerin görülmesi ve bu eksiklerin giderilmesi konusunda oldukça önemli bir yaris oldugunu dile getiren Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Karaman bu yarislarda da her zaman oldugu gibi yine iddiali olacak. Altin pedallarimiz bu yarislarda puan için yarisacak olup, sporcularimizdan derece ve madalya bekliyoruz. Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporculari ile Performans Spor Kulübü sporcularinin katilacagi yarismalarda sporcularimiza ve antrenörlerimize basarilar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284