Karamanli Bisikletçiler Yunanistan`da Ayakta Alkislandi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporculari, Yunanistan’in Skyros adasinda yapilan yarislarda madalyalar ile döndü.

 Karamanli Bisikletçiler Yunanistan`da Ayakta Alkislandi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet antrenörü ve ayni zamanda sporcusu Baris Ünlü ile Erhan Azat, Yunanistan’in Skyros adasinda yapilan Dünya Masterlar ön eleme yol bisikleti yarismalarina Karamani en iyi sekilde temsil ederek hakli bir gurura imza attilar.

22-24 Mayis 2015 tarihleri arasinda Yunanistan’in Skyros adasinda yapilan “ Dünya Masterlar Sampiyonasi Eleme Bisiklet Yarismalarinda” Karamani Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcularindan Baris Ünlü ve Erhan Azat temsil ederek, dünya genelinden yarismalara katilan yüzlerce sporcu arasindan kürsüye çikma basarisi göstermislerdir.
Zorlu geçen yarislarin ilk gününde sporcular, 21 km saate karsi yapilan yarislarda bir hayli zorlu anlar yasadilar. Zorlu parkurlarin ve güçlü rakiplerin oldugu yarislarda sporcular ülkelerini en iyi sekilde temsil edebilmek için tüm güçlerini ortaya koydular. En ufak bir hatayi bile affetmeyen ilk gün yarislarinin sonunda Makedonya’yi temsil eden Dejan Minlotski 1’inci olurken, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Erhan Azat 2’inci, Baris Ünlü ise 3.’lügü elde eden sporcular oldu..
Yarismalarin 2. gün yarislari ise, 116 km üzerinden dünyanin en agir parkurunda gerçeklestirildi. Hatayi affetmeyen parkurda lastigin sanssiz bir sekilde patlamasiyla yarisi birakmak zorunda kalan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Erhan Azat ikinci gün yarismalarina erken veda etmek zorunda kaldi. Tüm sanssizliklara ragmen moralini bozmayan Azat, takim arkadasi Baris Ünlüyü yarislar sonuna kadar destekleyerek Ünlü’nün yarismayi 6. Olarak bitirmesinde büyük rol oynadi.
Yunanistan’in Skyros adasinda yapilan yarislarda alinan basarinin ülkemizde ilk kez oldugunu belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Bu tür yarislara daha çok katilip, bu organizasyonlar içinde daha fazla yer almamiz gerekiyor. Hedefimiz 2016 sezonunda Dünya sampiyonasinda kürsüye çikmak olacaktir. Bu amaçla çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284