Karamanli Liseliler, Özkan Ugur’dan Ders Alma Firsatini Kaçirmayin

Vodafone Freezone 18.Liselerarasi Müzik Yarismasi ‘’Dersimiz Müzik Online Coaching’’ ile Türkiye’de ilk kez yapilan bir çalismayla taninmis müzisyenleri lisenize kadar getiriyor. Bu uygulama ile Özkan Ugur, Turhan Yükseler ve Tarkan Gözübüyük gibi ünlü müzisyenler, liseli genç müzisyenler ile bir araya geliyorlar. Yarismaya ek olarak hem heyecan artiyor, hem de eglence tavan yapiyor.

Karamanli Liseliler, Özkan Ugur’dan Ders Alma Firsatini Kaçirmayin

Serhat Hacipasalioglu liderliginde 17 senedir araliksiz süren ve Türkiye’nin en uzun soluklu müzik yarismasi olan Vodafone Freezone Liselerarasi Müzik Yarismasi bu sene 18. yasini kutluyor. “’Dersimiz Müzik Online Coaching” uygulamasi ile bu sene yarismaya katilacak liseliler, sahne öncesi eksiklerini giderebilecek bilgiler edinirken, bir yandan da Türkiye’nin en ünlü müzisyenlerinden ders alma firsatini yakalayacaklar.
27-28-29 Mart tarihlerinde Istanbul’da yapilacak olan elemelerle start alacak olan yarisma öncesi “Online Coaching” firsatindan Türkiye’nin dört bir yanindan yarismaya katilan tüm liseliler faydalanabilecek. Liseli müzisyenler kendi çektikleri videolarini “[email protected]” adresine gönderecekler. Özkan Ugur, Turhan Yükseler ve Tarkan Gözübüyük’ün her hafta seçecegi 10 farkli grup, Online Coaching uygulamasindan yararlanarak canli baglantiyla, ünlü müzisyenlerle yüz yüze, güle eglene ve dolu dolu bilgi içeren bir zaman geçirecekler ve yarisma sarkilarini gelistirme firsatini bulacaklar.
Özkan Ugur, Turhan Yükseler ve Tarkan Gözübüyük tarafindan seçilen 10 grubun e-mail adreslerine davetiye gönderilecek ve davetiye üzerinde bulunan yönlendirme butonu sayesinde liseli gençler dersin bulundugu Hangout sayfasina yönlendirilecek.
Dersimiz Müzik Online Coaching uygulamasi, her hafta farkli 10 grupla yarisma boyunca devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284