Karamanli Ögrenciler Karyad’in Arabasi Gecesinde Bulustu

Ankara’da çesitli üniversitelerde okuyan Karamanli ögrenciler Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin düzenledigi arabasi gecesinde bir araya geldiler.

Karamanli Ögrenciler Karyad’in Arabasi Gecesinde Bulustu
Geçtigimiz hafta sonu dernek binasinda yapilan geceye ögrenciler yogun ilgi gösterdi. Ankara’da okuyan Karamanli ögrencilerin yani sira farkli illerden ögrencilerin de katildigi yemekte Makendonya’da ikamet eden Karaman göçmeni hemserilerimiz de yer aldi. Hos sohbetler esliginde içilen çorbalarin yüzlerde biraktigi tebessüm görülmeye degerdi.
KARYAD Dernek Baskani Veli Bozkir yaptigi konusmada, dernegin kurulusundan bugüne gelinen nokta konusunda katilimcilari bilgilendirirken, ögrencilere, onlarin birlik ve beraberligine verdikleri önemin ve bu amaç çerçevesinde ögrencilerin her zaman yaninda olduklarinin altini çizdi.
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Murat Armutlu da konusmasinda ögrenciler ve basarilari için yapilmasi gerekenlerin üzerinde durdu.
Ankara Karamanli Ögrenciler Birligi (AKÖB) Baskani Kemal Dogtekin, AKÖB ve faaliyetleri hakkinda konuklari bilgilendirirken, dernege ilk kez gelen hemserilerimizin bundan sonra düzenlenecek faaliyetlerden haberdar olabilmesi için iletisim bilgilerini aldi.
Konuklar konusmalarinda duyduklari memnuniyeti dile getirip, dernegin yeni merkezi ve faaliyetlerini çok begendiklerini; bu çati altinda kendilerini Karamanli hissettiklerini söylediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284