Karamanli Süt Ve Hayvan Üreticileri Için Bilinçlendirme Gezisi

Karaman Damizlik Sigir Yetistiricileri Birligi Baskan Adayi Ömer Erken, Karamanli hayvan yetistiricileri ve süt üreticileri için Adana’da faaliyet göstermekte olan bir yem fabrikasina ait Ar-ge çiftligine gezi organize etti.

 Karamanli Süt Ve Hayvan Üreticileri Için Bilinçlendirme Gezisi

Gezide üreticilerimiz hayvan besleme, hayvan bakimi ve süt üretimi v.b. konularda çiftlik yetkililerinden bilgi aldilar. Ayrica çiftlik yetkilileri bireysel olarak sorulan konularda da üreticilerimizi bilgilendirdiler.

Geziye katilan üreticilerimiz yapilan etkinligin kendileri için çok faydali oldugunu ifade ederken, bilinçli üreticilik yapmak adina bu tür etkinliklerin sürekli yapilmasini temenni ettiler.
Baskan adayi Ömer Erken ise; “Bakiniz bugün üreticilerimizin yararina çok güzel bir organizasyon icra ettik. Üreticilerimize hizmet etmek için illa ki baskan olmamiz gerekmiyor. Yapilacak olan seçimlerde üyelerimiz bize teveccüh edip görev verirlerse insallah daha önce açiklamis oldugumuz projelerimizi bir bir hayata geçirecegiz.” dedi.
Ar-ge çiftligi gezisinin ardindan sehir turu yapildi. Adana’nin yöresel yemeklerinin ikram edildigi yemekten sonra üreticilerimiz Karaman’a dönüs yaptilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284