Karamanlilar`dan Konak`a Tesekkür Ziyareti

Izmir Karamanlilar Dernegi Baskani Aziz Bilgin ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çekceoglu Konak Belediye Baskani Dr. Hakan Tartan’i makaminda ziyaret ederek Karaman Türk Dil Bayrami’nda kendilerine destek verdigi için tesekkür ettiler.

Karamanlilar`dan Konak`a Tesekkür Ziyareti

10-13 Mayis tarihleri arasinda 736'ncisi kutlanan Karaman Türk Dil Bayrami nedeniyle Izmir Basmane Gari’ndan Türkçe'nin baskenti Karaman'a dogru yola çikmisti. Karaman Belediye Baskani Kamil Ugurlu’nun da selamlarini ileten Dernek Baskani Aziz Bilgin, “Hakan Tartan etkinligimize katilark büyük destek verdi. Karaman Belediye Baskani Kamil Ugurlu ve kendi adimiza tesekkür ediyoruz. Izmir’de yasayan Karamanlilar olarak biz de her zaman Baskan Tartan’in yanindayiz, onu yalniz birakmayacagiz” diye konustu.
Türkçe’nin zengin bir dil oldugunu ve 736 yildir kutlanan Türk Dil Bayrami etkinligi içinde yer almaktan büyük mutluluk duydugunu dile getiren Baskan Tartan, Izmir’e hemen her ilden göç geldigini ve bütün vatandaslari kucaklamaya gayret ettiklerini söyledi. Tartan, “Izmir’de yasayan herkes bizim için esittir ve onlar için ben de elimden gelen destegi vermeye çalisiyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284