Karate Takimindan Büyük Basari

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü karate takimi Erzurum ve Konya’da gerçeklestirilen sampiyonlarda elde ettikleri derecelerle göz doldurmaya devam ediyor.

Karate Takimindan Büyük Basari

Erzurum’da Agustos ayi içerisinde gerçeklestirilen 12’inci Uluslararasi Palandöken Kupasi Karate Turnuvasi Karaman Gençlik ve Spor Kulübü karate ekibinin büyük basarisina sahne oldu. Erzurum Valiligi, Büyüksehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Karate Federasyonu ve Çelebispor kulübünün destekleri ile yapilan büyük organizasyona Karaman ekibinin de yer aldigi 41 ülkeden toplam 2000 sporcu mücadele etti.
Nefes kesen müsabakalara sahne olan sampiyonaya Karaman karate ekibi antrenör Ihsan Özbek nezaretinde toplam 10 sporcu ile katildi. Karaman Gençlik ve Spor Kulübü olarak müsabakalarda ter döken ve sampiyonluk mücadelesi veren Karaman ekibi gösterdikleri performans ve elde ettikleri derecelerle göz doldurdu. Zorlu geçen müsabakalar sonunda ferdi klasmanda 30kg kumite Sudem Imran birinci, 30kg kumite Elif Kübra Acar üçüncü, Fatma Sena Çelik bayan kata üçüncü, Mehmet Taser erkek kata üçüncü, 35kg Enes Yesil kumite ikinci, Ismet Imran erkek kata birinci ve erkek kumite alaninda ikinci olma basarisi gösterdi.
2005-2007 dogumlu bayan takim Kata kategorilerinde Fatma Sena Çelik, Ecem Büyükyagci ve Sudem Imran takim olarak üçüncülük elde etti. 2005-2007 bayan Kumite kategorilerinde Ecem Büyükyagci, Sudem Imran, Aleyna Kondu ve Elif Rana Çelik takim halinde ikinci olurken, erkek Kumite kategorilerinde Ekin Büyükyagci, Ismet Imran, Enes Yesil ve Mehmet Taser takim olarak üçüncü olma basarisi gösterdiler.
Yine Konya’da 23 Agustos 2015 Pazar günü Atatürk Spor Salonunda gerçeklestirilen 30 Agustos Zafer Bayrami Il Sampiyonasi ve Ümit Genç 21 yas Alti Türkiye Sampiyonasi Seçmelerine Karaman karate ekibi antrenör Ihsan Özbek nezaretinde 37 sporcu ile katildi. Karaman, Aksaray, Konya Merkez ve Ilçe takimlarindan 141 Kiz, 166 Erkek Sporcu olmak üzere toplam 307 sporcunun mücadele ettigi müsabakalarda Karaman karate ekibi bes altin, bes gümüs ve 9 bronz madalya alma basarisi gösterdi.
Sampiyonlarin ardindan müsabakalara katilan ve dereceye giren sporcular karate antrenörü Ihsan Özbek ve il temsilcisi Abdullah Akgül esliginde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret ederek müsabakalar hakkinda bilgilendirmede bulundular. Gerçeklestirilen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Spor Il Müdürü Kisacik,” Karate takimimizin elde ettigi basarilar bizleri mutlu etti. Karaman ilimiz artik Karate bransinda saglam alt yapisi ile basari çitasini yükseltiyor. Erzurum ve Konya illerinde gerçeklestirilen organizasyonlarda Karamanimizi temsil eden antrenör ve sporcularimizi göstermis olduklari gayret ve azimlerinden dolayi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284