Karayolu Trafik Güvenligi Eylem Plani Koordinasyon Kurulu Toplandi

Ilimizde Karayolu Trafik Güvenligi Eylem Plani Koordinasyon Kurulu Toplantisi`nin birincisi Vali Murat Koca baskanliginda yapildi.

Karayolu Trafik Güvenligi Eylem Plani Koordinasyon Kurulu Toplandi

Valilikte gerçeklesen toplantiya Vali Murat Koca’nin yani sira Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Belediye Baskan Yardimcisi Ertugrul Çaliskan, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile daire müdürleri ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri katildi. Toplantida Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürü Asilkan Öztürk, trafikle ilgili genel bilgileri içeren bir sunum yapti. Vali Murat Koca ise konusmasinda, Karayolu Trafik Güvenligi Eylem Plani Koordinasyon Kurulu’nun eylem planinda belirtildigi gibi illerdeki faaliyetleri takip ederek, kurumlarla koordinasyon ve isbirligi içerisinde çalisarak, Karayolu Trafik Güvenligi Stratejisi Esgüdüm Kurulu’na sunulmak üzere alti aylik dönemler halinde hazirlanan raporu Emniyet Genel Müdürlügüne gönderecegini kaydetti.
Vali Koca konusmasinin devaminda amaçlarinin karayollarinda meydana gelen trafik kazalarinin önlenmesi, trafik kazalarindan kaynaklanan ölüm ve yaralanmalarin önemli ölçüde azaltilarak sonuçlarinin hafifletilmesi, maddi ve manevi kayiplarin önlenmesi oldugunu belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284