Kardan Kapanan Köy Yolları Ulaşıma Açıldı

Karaman’da geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı nedeniyle pek çok köy yolu ulaşıma kapandı.

Kardan Kapanan Köy Yolları Ulaşıma Açıldı

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kar yağışının başladığı gece sabah saat 05.00’da kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için harekete geçtiler.

Greyderler ile Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından devam ettirilen yol açma çalışmaları sonrası, kapanan köy yollarının ulaşıma açıldığı, kar yağışı devam ettiği sürece açılan yolların tekrar kapanmaması için ekiplerin kendi bölgelerinde çalışmalarını aynı şekilde sürdürmeye devam ettireceği belirtildi.

Ekip çalışmaları ile ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Ali Yener Terlemez: “Arkadaşlarımız gece gündüz demeden sorumluluk alanımızdaki yolları açmak için her daim teyakkuz halindeler. Şu ana kadar sorumluluk alanımızdaki kapanan köy yollarımız çalışan yedi ayrı ekibimiz tarafından ulaşıma açıldı. Ben de ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ekipler tarafından ulaşıma açılan yollarımız ise şöyle:

Karadağ Radar Yolu

Gülkaya- Akpınar- Zengen Köy Yolu

Aybastı- Özdemir Köy Yolu

Göcer Köy Yolu

Seyithasan Köy Yolu

Yılangömü Köy Yolu ve Sorgun Mahallesinde yol açma çalışmaları tamamlanmış olup, ekipler tarafından kar yağışı olduğu sürece çalışmaların devam edeceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284