Kardeşlik Projesi Devam Ediyor

Kâzımkarabekir Meslek Yüksek Okulu ile Piri Reis İlkokulu arasında devam eden Piri Reis te kardeşim var projesi etkinlikleri çerçevesinde Karaman gezisi düzenlendi.

Kardeşlik Projesi Devam Ediyor

Geziye ilkokul Müdürü H.Arif Yalçın Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Gönül Akpınar ve her iki okuldan öğrenciler katıldı. Kahvaltı ile başlayan gezi de Karaman Müzesive Tartan evi gezilerek yetkililerden bilgi alındı. Daha sonra Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi kampüsünde BESYO ziyaret edilerek tesisler gezdirildi. Öğrencilerin çok keyif aldığı besyo gezisinden sonra Üniversite Kütüphanesini gezen öğrenciler üniversitede yemek yedikten sonra gezi sona erdi.

Piri Reis İlkokulu Müdürü H.Arif Yalçın “Projemizde meslek yüksek okulundaki öğrencilerimizle sorumluluk duygusu, yardımlaşma ve boş zamanlarını değerlendirmeleri amacı ile bir proje başlattık. Bu gezi projemizin etkinlerinden biriydi. Etkinliklerimiz devam edecek. Projemize destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Selmani Karaçam’a, Kâzımkarabekir Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Abdulbali Pınar a çok teşekkür ederim. Gezimizde bize destek olan Karamanoğlu Mehmet Bey Ünüversitesi yetkililerine ve BESYO yönetimi ve hocalarımıza teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284