KARDOF Hafta Sonu Yine Zirvedeydi

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KARDOF) 14 Ocak Pazar günü Karadağ'ın karlı zirvesine ayak izi bıraktı.

KARDOF Hafta Sonu Yine Zirvedeydi

KARDOF Basın Sözcüsü Mehmet İssi yaptığı açıklamada:" Soğuk bir Pazar sabahına uyanan KARDOF ekibi saat 08.00 sularında Karadağ'ın kalbine doğru adım atmak için toplandı. Meşakkatli bir yolculuğun ardından zirveye ulaşan ekip bulut denizinin üzerinde olmanın coşkusunu yaşadı.

Gördüğü manzara karşısında hayran kalan grup üyeleri fotoğraf almayı ihmal etmedi. Yorucu ve bir o kadar da hayran olunası bir günden geriye güzel hatıralar biriktirmek gerekliydi. Yer yer 70 cm'yi bulan karda 13 km'lik zirve yolculuğu TRT yolundan, klasik rotadan devam etti.  Zirvenin ardından Çeşme, Değle ve Üçkuyu Köyü'nde yürüyüş sonlandırıldı. 16 kişinin katılımı ile gerçekleşen faaliyette zaman zaman yoğun sis kar yağışı sert rüzgar hâkimdi. Faaliyete katılan KARDOF sporcuları karla kaplı Karadağ'da kültür tarih ve doğanın tadını çıkardılar. Sürprizlerle dolu altı saatlik faaliyette sporcuların Karadağ'ın yabani hayatını doya doya görme fırsatları oldu. Kulüp başkanı ve Dağcılık İl Temsilcisi Fedai Erkocaoğlu faaliyete iştirak eden tüm üyelere teşekkür ederek; yıllardır Karaman'da yapılacak bir şey yok diyenlere inat neredeyse her hafta faaliyet yaptıklarını bir çok insanın bu faaliyetlere katılarak yakın çevresini tanıma fırsatı bulduklarını dile getirdi. Doğa size gelmez siz doğaya çıkın." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284