Kardof Kapadokya Turunu Gerçekleştirdi

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) 13 Kasım Pazar günü Nevşehir Kapadokya'da Zemi Vadisi'nde muhteşem manzara eşliğinde yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

Kardof Kapadokya Turunu Gerçekleştirdi
KARDOF yönetiminden yapılan açıklamada, "Karaman'ın en aktif doğa spor kulübü olan KARDOF elli beş kişilik bir ekiple Kapadokya'da harika bir etkinliğe daha imza attı. Katılımın yoğun olması ve katılımcılarla uyum içinde bir gezi gerçekleştirmek bizleri sevindirdi. Günlük hayatın monotonluğu, şehrin gürültü ve kirliliğinden bunalanların doğaya açılan kapısı haline gelen Kardof ilimiz dışında da şehrimizin tanıtımında aktif rol oynuyor. Karaman çevresinde günübirlik geziler ağırlıkta olmakla birlikte kamplı etkinliklere de yer veren kulübümüz kartpostallarda ve internet ortamında, sosyal medyada karşımıza çıkan
Kapadokya Peribacalarını görme ve fotoğraflama fırsatı sundu. Gidiş ve dönüş yolunun yedi saati bulması sebebiyle sabahın erken saatinde yola çıkıldı ve gece saatlerinde kazasız belasız bir şekilde kente dönüş yapıldı. Yaklaşık yedi kilometrelik bir vadi yürüyüşünde yaşça küçük olan katılımcıları diğer bir değişle doğaseverleri görmek ve onlarla yürümek harika bir duyguydu. Doğayla barışık ve doğaya saygılı bir neslin yetiştiğini görmek bizlere keyif verdi. Doğayı bizimle adımlayın” denildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284