KARDOF Sason Kanyonu'nun Tadını Çıkardı

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) 4 Mart Pazar günü Mersin Mut ilçesi sınırlarında yer alan eşsiz güzellik Sason Kanyonu doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

KARDOF Sason Kanyonu'nun Tadını Çıkardı

Kardof Basın Sözcüsü Mehmet İssi yaptığı açıklamada "Pazar günü sabahın ilk ışıklarıyla saat:70.30'da Aktekke Meydanı'nda toplanan KARDOF ekibi hafta tatilini doğada geçirmek üzere yola çıktı. Ereğli Dağcılık Kulübü (ERDAK) ile Çömelek Köyü'nde buluşan toplam 75 kişiyi bulan doğaseverler son hazırlıklarını yaptılar. Köy yakınında tarihi köprü ziyaretiyle başlayan yürüyüş dere boyunca yer yer derenin sağında ve solunda olmak üzere devam etti. Doğanın orta yerinde eğlenceli bir pazar geçirmek isteyen minik katılımcılar da vardı.

Tabiat ana kollarını her yaştan insana ve tabi tüm canlılara açmıştı.

Etkinlik saat:11.00 -16.00 arasında başarılı ve eğlenceli bir şekilde tamamlandı. Kanyonun muhteşem manzarasını fotoğraflamayı ihmal etmeyen grup üyeleri etkinliğin sonunda 16,5 Km. yürümüş oldu. Doğaya açılan kapıdan birlik, beraberlik ve coşkuyla geçen tüm katılımcılara ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen KARDOF ve ERDAK yönetimine gönülden teşekkürler. Doğada kalın, doğal kalın" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284