KARDOF Taşeli’yi Keşfe Çıktı

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) 8-9 Nisan'da Taşeli Bölgesi' nin şelaleleri ağırlıklı olmak üzere iki günlük doğa-kültür gezisi gerçekleştirdi.

KARDOF Taşeli’yi Keşfe Çıktı

KARDOF Yönetim Kurulu Başkanı Fedai Erkocaoğlu yaptığı açıklamada, “8 Nisan Cumartesi Hadim Yer Köprü Şelalesi ile başlayan şehirler-kültürler doğa ve tarih etkinliğimiz dolu dolu 2 günlük bir program ile sonlandırıldı.  2 Günde 600 Km'lik yol alan ekibimiz

Karaman'ın Sarıveliler, Ermenek ile Konya'nın Hadim, Taşkent ve Mersin'in Gülnar, Mut ilçeleri sınırlarında doğayla buluştu.  Onlarca şelale tabiat anıtı kültürel miras değerleri barındıran Toroslar keşfedildi.  Ülkemizin en az bilinen muhteşem doğal ve beşeri değerlerine dokunup fotoğraflayan ekibimiz bol bol yöresel lezzetlerin ve kültürel değerlerimizin tadını çıkardı.  2 Günde 3 il 6 ilçe dolaşıldı. Yer Köprü Şelaleleri,  Zeyve Pazarı, tarihi Ermenek evleri, Tol Medrese, Ermenek Barajı, Kuskan, Sarıveliler her şey mükemmeldi.  Yaşayan değerlere sahip çıkan tüm yerel yönetimlerimize teşekkür ediyoruz.  KARDOF ile doğa, kültür ve tarihe dokunun. KARDOF Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun resmi ve doğal üyesidir. KARDOF dernekler masasına bağlı resmi bir dernek aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı resmi bir kulüptür” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284