KARDOF’la Dağpazarı’ndan Alahan’a

Karaman Doğa Sporları ve Fotoğraf Gençlik Spor Kulübü Derneği (KARDOF) 25 Mart Pazar günü Dağpazarı’ndan Alahan Manastırı’na kadar eğlenceli bir yürüyüş gerçekleştirdi.

KARDOF’la Dağpazarı’ndan Alahan’a

KARDOF Basın Sözcüsü Mehmet İssi yaptığı açıklamada: “Yirmi doğasever bir araya gelerek eğlenceli bir Pazar gününe daha imza attı. Her zamanki gibi kulüp binasında başlayan etkinlik Alahan’da verilen kahvaltı molasıyla devam etti. Hedefte rüzgâr türbinleri vardı.

Yürüyüş ormanlık alanda başladı. Baharı karşılayan dağ laleleri her yerdeydi. Sarı gölde verilen bir molada KARDOF Yönetim Kurulu üyelerinden İsmail Öcal, Ayşe Erkocaoğlu ve Bayram Ali Erhotamış’a Yürüyüş liderliği kimlik kartları takdim edildi ve başarılarının devamı dilendi. Her canlı gibi doğal ortamda mutlu olan insanlardık. Doğal olan ne varsı önümüze halı misali serilmiş gibiydi. Buna koşarak uzaklaşan bir domuz sürüsü yine olanca hızıyla kaçan yaban tavşanı dâhildi. Doğanın nefes alışına kulak vermek paha biçilemez bir duygu. Yüksek tepelerden iniş çıkışlarla çizilen rota bizi Alahan Manastırı’na ulaştırdı. Yorucu ve bir o kadar da zevkli bir yürüyüş sonunda manastırda fotoğraflar çekildi. Son durağımız Mut’da bir tantunici oldu. Yorgunluğun üzerine kaybedilen enerji geri alınarak rota Karaman’a çevrildi. Etkinliğe başladığımız yerde, kulüp binasında sonlandırdık. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284