KARDOF'la Taşkale'ye Doğru

Karaman Doğa Sporları Fotoğraf Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KARDOF) 2 Nisan Pazar günü Karaman ili Ayrancı ilçesine bağlı Büyükkoraş Köyü'nden Taşkale'ye yürüyüş etkinliği düzenledi.

KARDOF'la Taşkale'ye Doğru

Kardof Basın Sözcüsü Mehmet İssi yaptığı açıklamada: "KARDOF kardeş kulüp Ereğli Dağcılık Kulübü (ERDAK) ile ikincisini düzenlediği Büyükkoraş'dan Taşkale'ye doğru uzanan muhteşem bir yürüyüş etkinliği düzenledi. KARDOF otuz dokuz kişilik üye ve misafir katılımcılarıyla sabahın erken saatlerinde şehir güzellik uykusundayken yola çıktı.

Ayrancı'da ERDAK ile bir araya gelip gerekli enerji için kahvaltı yapıldı. Araçlarla konvoy halinde Büyükkoraş'a varıldı. Bulutlu görünen havada yağmur kokusu vardı ve ilk saatlerde sis tabiatın misafirlerine eşlik etti. Çamurlu yollarda başlayan etkinlik dere boyu devam etti. Yağışlı geçen kış mevsimi sonrası topraktan ve yüksek tepelerden fışkırarak dereyi besleyen sular sevinç ve hayranlıkla izlendi. Fotoğraf tutkunları ise bu manzara karşısında deklanşöre basmadan edemedi. Yürüyüş esnasında uygun görülen yerlere bizlerden hatıra dört adet çam ağacı fidanı doğaya armağan edildi. Yürüyüş Taşkale'de sona erdi. Fotoğraf tutkunları hava muhalefetiyle karşılaştı. Başlayan yağmur Taşkale'nin kısa bir selamlamayla geçilmesine neden oldu. ERDAK ve KARDOF mensubu ve misafir katılımcılar toplu fotoğraf çekiminin ardından Manazan Mağaraları'na doğru aktı. Kısa bir mağara turunun ardından etkinlik sona erdi. Doğa uyandı. Bu pazar uyananlar da doğadaydı. Siz ne zaman uyanacaksınız?"dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284