Karisinin Ölümüne Dayanamayip Intihar Etti

Konya’da karisi 1 yil önce ölen genç, arkadaslarina esini unutamadigini söyleyerek sokak ortasinda tüfekle intihar etti.

Karisinin Ölümüne Dayanamayip Intihar Etti
Olay, merkez Karatay ilçesi Vatan Sanayi içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karaman’dan arkadaslarinin yanina gelen 23 yasindaki Cumali Salman, bir süre onlarla sohbet etti. Sohbet sirasinda “Esim öldükten sonra onu unutamadim, unutamiyorum” diyerek yanlarindan ayrilan Salman, arkadasinin evinde gördügü pompali tüfegi de alarak sokaga çikti. Bu sirada Salman’i elinde tüfekle gören sanayi sitesinin güvenlik görevlisi, “Ne yapiyorsun” diye sordu. Salman, “Yaklasma seni de vururum” diyerek karnina dayadigi tüfegi atesledi. Salman yere yigilirken, güvenlik görevlisi saglik ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, yasam belirtisi olmayan Salman’i hayata geri döndürmek için yarim saatten fazla kalp masaji yapti ancak basarili olamadi.
Esinin ölümüne dayanamayarak intihar ettigi tahmin edilen Salman’in cesedi, otopsi için Konya Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284