KARYAD Genel Kurulunu Yapti

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi 17. olagan genel kurulunu 27 geçtigimiz hafta sonu Dernek Merkezinde gerçeklestirdi.

 KARYAD Genel Kurulunu Yapti
Dernek Baskani Veli Bozkir yaptigi konusmada,  “Iki yillik süre içerisinde, sizlerin güvenine layik olmaya çalistik. Dernegimizin kurulusundan bu güne ilk kez kendi yerimizde Genel Kurul yapmanin hakli gururu ve mutlulugunu yasiyoruz. Dairenin alinmasinda maddi destekte bulunan ve heyecanimiza ortak olup bizlere güç veren tüm hemserilerimize sonsuz sükranlarimi ve tesekkürlerimi sunuyorum. Fiziki kosullarin uygun olmasi neticesinde sene basinda kurdugumuz Karamanlilar Dernegi TSM koromuz çok hizli büyüdü ve ses getiren konserler vererek Ilimizin tanitimina katki sagladik, hemserilerimizin eserlerini yasatma ve tanitabilmenin onurunu yasadik.  Görev yaptigimiz süre içerisinde birçok ilke imza attik ve atmaya da devam edecegiz. Karsilikli güven, sevgi ve saygi ortaminda yakaladigimiz basari hepimizindir. Güveniniz ve desteginiz için Üyelerimize ve hemserilerimize sahsim ve Yönetim Kurulum adina çok tesekkür ediyorum” dedi.
Konusmalarin ardindan Divan Baskanligini Mükrem Erkin’in yaptigi toplantida denetim ve yönetim kurulu raporlarinin okunup onaylanmasinin ardindan seçimlere geçildi. Yapilan seçimler sonunda Veli Bozkir yeniden Dernek Baskanligina seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine Feridun Erdogdu, Ayhan Akgöz, Murat Armutlu, Osman Saglam, Ali Tekgül ve Kemal Dogtekin seçilirken, Denetim Kurulu üyeliklerine ise, Atalay Tarhan, Mehmet Gürel ve Adnan Akgöz seçildiler. 
Burs Komisyonu’nun seçilmesinin ardindan, toplantinin dilek ve temenniler bölümünde söz alan üyeler, daire aliminda büyük çaba sarf eden Baskan Veli Bozkir ve ekibine emekleri için tesekkür ederek, karsilikli sevgi, saygi ve hosgörü ortaminda yardimlasma ve dayanismanin artarak sürmesi isteklerini dile getirdiler. 
Toplanti sonunda, Divan Baskani Mükrem Erkin yeniden seçilen Baskan Veli Bozkir’a söz verdi. Bozkir“ Karaman’a ve Dernegimize gönül veren, bu güzel günü bizimle paylasan sizlere tesekkür ederim. Önümüzdeki dönemde öncelikli hedeflerimiz ikinci dairenin alinmasi ve Ilimizin sosyal, kültürel, tarih ve turizm alaninda tanitilmasina yönelik büyük çapli organizasyonlari gerçeklestirmek olacaktir. Güveniniz için tesekkür eder, Genel Kurulumuzun Karamanimiza ve hemserilerimize hayirli ugurlu olmasini dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284