KARYAD, Ilimizin Yeni Valisi Murat Koca’yi Ziyaret Etti

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi üyeleri son yayinlanan Valiler Kararnamesi ile ilimiz Valiligine atanan Içisleri Bakanligi Müstesar Yardimcisi Murat Koca’yi ziyaret ettiler.

KARYAD, Ilimizin Yeni Valisi Murat Koca’yi Ziyaret Etti
Vali Murat Koca’nin Içisleri Bakanligi’ndaki makaminda gerçeklesen ziyarete KARYAD Baskani Veli Bozkir, Baskan Yardimcisi Feridun Erdogdu, Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Akgöz ve Ali Tekgül katildi.
KARYAD Baskani Veli Bozkir ziyaretle ilgili olarak verdigi bilgide, “KARYAD olarak gerçeklestirdigimiz ziyarette karsilikli bilgi paylasiminda bulunduk. Ilimizin sahip oldugu degerler ve Ankara’dan gördügümüz ve yapilmasini istedigimiz çesitli konulardaki düsünce ve önerilerimizi ilettik. Heyeti son derece sicak ve samimi bir sekilde karsilayan Sayin Valimiz ziyaretten ve önerilerimizden duydugu memnuniyeti dile getirerek, güçlü ve basarili bir sivil toplum kurulusu olarak gördügü dernegimize tesekkür etti. Uzun yillar Ankara’da bulunarak bürokraside üst düzey görevlerde bulunan, birikim ve tecrübeleriyle Karamanimiz büyük hizmetlerde bulunacagina olan inancimizi belirttigimiz Sayin Valimize yeni görevinin hayirli olmasi dileklerimizle birlikte sevdamiz, Türk Dili’nin Baskenti Karamanimiza hos geldiniz diyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284