KARYAD, Karamanli Ögrencilerle Tanisti

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin her yil geleneksel olarak düzenledigi Ankara’da okumaya gelen Karamanli üniversite ögrencileriyle tanisma yemegi geçtigimiz hafta sonu gerçeklestirildi.

KARYAD, Karamanli Ögrencilerle Tanisti

Yemege ilimiz Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, burs havuzuna destek veren hemserilerimiz, dernek yönetim kurulu üyeleri ve üniversiteli gençler katildi.
KARYAD Baskani Veli Bozkir yaptigi konusmada dernegin ilk temelinin 1968 yilinda üniversitelerde okuyan ögrenciler tarafindan atildigini ve bu güne kadar saglikli bir sekilde yasatildigini bundan sonrada sizlerin sahiplenmesiyle güçlü bir sekilde yasatilacagina vurgu yaparak hemserilerine katilimlari için tesekkür etti.
Milletvekilleri Elvan ve Akgün’de ögrencilere yönelik faaliyetleri için dernek yönetimine tesekkür ederek onlarla bir arada olmaktan duyduklari memnuniyeti dile getirerek gelecege yönelik olarak ögrencilere tavsiyelerde bulundular.
Yemege maddi destekte bulunan aslen Ayrancili olan merhum PTT eski Genel Müdürü Veli Bettemir’in esi Nazife Bettemir’e ve sazi ve sesiyle geceye renk katan Çetin Gül’e dernek yönetimi tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284