KARYAD TSM Korosu Ilk Sinavini Verdi

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan kurulan Türk Sanat Müzigi Korosu ilk sinavi basariyla geçti.

KARYAD TSM Korosu Ilk Sinavini Verdi
Kisa zamanda çalismalarini tamamlayarak hazir hale gelen ve Ankara’da çesitli korolardan davet edilen seçkin seslerden olusan Karamanlilar Dernegi Türk Sanat Müzigi Korosu muhtesem bir açilisla çalismalarina basladi
KARYAD Baskani Veli Bozkir, “Kisa süre öncesinde Karaman Evi açilisinda gördügümüz katilim sonucu kazandigimiz enerji ile çalismalara basladigimiz TSM koromuza beklenenin üzerinde ilgi gösterildi. Koro elemanlarimiz yapilan bu anlamli çalisma ve kendilerine ev sahipligi yapan dernegimize tesekkür etmislerdir. 55 kisilik güçlü kadro ve ayrica 9 kisilik saz heyetiyle sef Hasan Eylen yönetiminde çalismalara baslayan TSM koromuz, hemserilerimize ait 25 esere ilave edilecek taninmis sarkilarla güçlendirilerek toplamda 35 eser ile Karaman’da ve Ankara’da konser hazirliklarina baslamis bulunmaktadir. Seçkin sesleri bünyesinde barindiran ve Ankara’da bir numara olma hedefi olan koromuz, Türk Müzigine hizmeti bir görev bilerek çalismalarini Cumartesi günleri 15:00-17:00 saatleri arasinda dernegimiz yeni Genel Merkezinde sürdürecektir. Bu essiz kadroyu olusturan basta Sef Hasan Eylen olmak üzere koro elemanlari ve saz üstatlarina dernegimiz adina tesekkür ediyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284