KARYAD, Üniversiteli Gençlerle Tanisti

Ankara’da çesitli üniversitelerde okuyan Karamanli ögrenciler için 7 Ekim Pazar aksami Ankara Karamanlilar Dernegince bir tanisma toplantisi düzenlendi.

KARYAD, Üniversiteli Gençlerle Tanisti

Yemege ilimiz Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, eski Orman Genel Müdürü ve Orman Vakfi Baskani Abdurrahman Sagkaya, Merhum Veli Bettemir’in esi Nazife Bettemir, Ankara Karamanlilar Dernegi Baskani Veli Bozkir, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Armutlu, Kemal Dogtekin ve 100’ün üzerinde üniversite ögrencisi katildi.

Ankara’ya bu yil üniversite egitimi için gelen ögrencilerimizin üst sinifta okuyan ögrencilerle tanisma ve kaynasma imkani buldugu yemekte, ögrenciler kendilerini tanitarak düsüncelerini paylastilar. Dernek merkezinin hemen hemen her kösesini dolduran ögrenciler çoskulu bir aksam yemegi yasamanin yani sira kendilerini Karaman’daki kendi evlerindeymis gibi hissettiklerini belirterek dernek yöneticilerine bu imkani yarattiklari için tesekkür ettiler.
Merhum Veli Bettemir’in adina esi Nazife Bettemir tarafindan karsilanan yemekte ögrencilere etli ekmek ve mesrubat ikram edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284