KARYAD’in Arabasi Gecesi 20 Aralik’ta

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi kis etkinlikleri çerçevesinde “Arabasi Gecesi” düzenliyor.

KARYAD’in Arabasi Gecesi 20 Aralik’ta

Ilimiz adina, Ilimiz disinda düzenlenen en büyük etkinliklerden birisi olan gecenin bu yil da her yil oldugu gibi görkemli geçmesi bekleniyor.
Dernek Baskani Veli Bozkir ve arkadaslari günler öncesinden titiz ve hummali bir çalisma ile gecenin hazirliklarini tamamladilar. Gecenin davetiyeleri kisa bir süre sonra dagitilmaya baslanacak.
Bu konuda bir açiklama yapan Ankara Karamanlilar Dernegi Baskani Veli Bozkir Karamanli hemserilerin bir arada olmasinin ve Karaman Kültürünün yasatilmasinin önemli oldugunu ve bu amaçla çalistiklarini ifade ederek sunlari söyledi:
“Hemserilerimizle bir arada olmak, Kültürümüzü yasatmak amaci ile Arabasi Gecesi tertipledik. 20 Aralik 2013 tarihinde tüm Karamalilari ve Karaman severleri bir araya getirmek istiyoruz. Yöresel lezzetlerimizi ve tabi ki basta “Arabasi”mizi ikram edecegimiz gece Cinnah Caddesi Farabi Sokaktaki CK Otel Salonlarinda düzenlenecek. Gecede Halk oyunlari, müzik ve çesitli etkinliklerimiz de yer alacak. Bu gecede tüm hemserilerimizi ve dostlarimizi aramizda görmek istiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284