Karyad’in Arabasi Gecesi Davetiyeleri Dagitiliyor

Ankara’da yasamlarini sürdüren Karamanli hemserilerimiz tarafindan kurulan Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin geleneksel arabasi gecesi 20 Aralik Cuma günü yapilacak.

 Karyad’in Arabasi Gecesi Davetiyeleri Dagitiliyor

Gecenin davetiyeleri dagitilmaya baslanirken, Dernek Baskani Veli Bozkir, “20 Aralik Cuma aksami CK Farabi otelde düzenlenen "Arabasi Gecemiz" ile ilgili çalismalarimiz yogun bir sekilde sürdürülmektedir. Arabasi, Batirik, Yöresel Müzigimiz, Folklor ve dernegimiz koro sefi ve TRT ses sanatçisi ve koro sefi Hasan Eylen'in birbirinden güzel eserleri seslendirecegi gece de siz hemserilerimizi ve Karaman dostlarimizi aramizda görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyacagiz” dedi.

Ayrica Dernek Baskani Veli Bozkir, 14 Aralik Cumartesi günü ilimizde düzenlenen Yesildereliler Dernegi’nin gecesine katildiktan sonra KGRT’ye ugrayip bir süre sohbette bulundu.
Bozkir, “Üyelerimizden gelen istek ve dilekleri karsilamak üzere bu geceyi yapiyoruz. Gelen konuklarimizi en iyi sekilde agirlamak için her türlü olanaklarimizi seferber ettik. Siz KGRT kuruluslarini yine her zaman oldugu gibi aramizda görmekten dolayi zevk duyacagiz. Zaten bu gibi konulara ilginizin oldugunu biliyoruz. 20 Aralik Cuma günü sizi ve tüm çalisanlarinizi gecemize bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284